Figyelem, a tartalom 365 napnál régebbi, ezért elavult lehet!

Nálad is szigetelhetnek!

2013. 3. 19.
Egyedülálló energiamegtakarító kísérletet indít a Knauf Insulation. A szigetelőanyagokat gyártó szakcég április 30-ig várja azon családok jelentkezését, akik közül egy szakértői team által kiválasztott két család energiamegtakarítási kísérleten vehet részt.

Egyik ház szigetelve, a másik nem

A program lényege, hogy a kiválasztott, hasonló paraméterekkel rendelkező és hasonló összetételű család által használt épületek közül az egyik, a Knauf Insulation jóvoltából 2013. nyarán komplett, korszerű homlokzati hőszigetelést kap, míg a másik szigeteletlenül vesz részt a kísérletben. (A folyamat lezárultával természetesen a másik ház szigetelése is elkészül.)

Egy szakértői csoport 2013-2014 teljes fűtési szezonja alatt, beépített mérőórák segítségével figyeli a két épület fűtési energia felhasználást és a családok fűtési rezsiköltségének alakulását.

A Knauf Insulation „Te mire költenéd a rezsit?” című összehasonlító kísérletén alapuló program célja annak megmutatása, hogy a hőszigetelés szakszerű és pontosan megvalósuló kivitelezésével a hőszigetelt házban élő család egyetlen fűtési szezon alatt rezsijének mekkora részét takaríthatta meg, amelyet akár másra is költhetett.

Ikerházak tulajdonosai, de akár két azonos településen, hasonló házban és családi összetételben elő családok együtt is eséllyel pályázhatnak.

A programról további információ és jelentkezés a www.nalamszigetelnek.hu oldalon található.