Figyelem, a tartalom 365 napnál régebbi, ezért elavult lehet!

Korszerűsítés korszerűen

Ön szerint mikor kezdődik a felújítás?

  • a szerelők megjelenésével
  • a szerződés aláírásával
  • amikor eltervezi

És mikor fejeződik be?

  • amikor a munkások elhagyják a terepet
  • amikor kifizeti a számlát
  • egy felújítás soha nem ér véget, mindig van javítani való

Csökkenteni szeretné energiaszámláit, ezért otthona felújításába fog? Időt, pénzt és energiát tud megtakarítani, ha a munkát az ésszerű tervezéssel kezdi. Egy komolyabb rekonstrukció hosszú évekre szól, ezért tervezzen meg mindent: kérdezzen meg szakértőket, melyek a legcélszerűbb munkák az ön otthonában! Kérdezzen az árakról, a technológiákról, a garanciákról, vagy az elérhető megtakarításokról! Így a felújítás számláinak kifizetése után nyugodtan hátradőlhet, és biztos lehet abban, hogy az első fűtésszámla megérkezése pozitív meglepetést fog okozni.

Küszöbön a felújítás! című munkafüzetünk  azoknak nyújt segítséget a felújítás megszervezésében, akik energetikai beruházás előtt állnak, azaz a kevesebb fűtésszámlát, vagy komfortosabb otthont szeretnének. A pontról pontra összegyűjtött tudnivalók azoknak is hasznosak lehetnek, akik még csak fontolgatják, hogy belevágjanak-e.

Hogyan használja a munkafüzetet? Nyomtassa ki(1) a lépéseket, és használja rendszeresen a folyamatok ellenőrzésére, akár úgy, hogy kipipálja az egyes pontokat.

Minél nagyobb energiamegtakarítást kíván a szerző, az Energiaklub

1- Nyomtasson újrahasznosított papírra, és válassza a takarékos, kétoldalas nyomtatást!